theme logo

Inschrijving fase 1 geopend!

29 november 2018 | Nieuws | Lydia Dansberg

De inschrijving voor een woning in de eerste fase van het Hof van Bilthoven is nu geopend. Inschrijven kan online via het formulier op de website of door het inleveren van het Inschrijfformulier bij de makelaar. Op dit formulier kun je maximaal 5 bouwnummers aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat.

De inschrijfperiode loopt tot en met maandag 10 december, 17.00 uur. Op dinsdag 11 december 2018 vindt de toewijzing door de ontwikkelaar en makelaar plaats en de gelukkigen worden hierover uiterlijk woensdag 12 december 2018 geïnformeerd door de makelaar. Meer informatie over de toewijzing kun je vinden in de Toewijzingsprocedure.

Vragen? Bezoek vanavond het verkoopevenement

Twijfel je nog tussen bepaalde woningtypes of heb je vragen? Kom dan vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur langs tijdens het start verkoop evenement in cultureel centrum Het Lichtruim aan het Planetenplein 2 in Bilthoven. Hier is ons team aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en kun je ook de brochure ophalen.

Ben je verhinderd? Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de makelaar, Burgersdijk Makelaars, via 030-2287611 of bilthoven@burgersdijk.com

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en meld je aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.Close search