theme logo

Inschrijving fase II geopend!

7 februari 2019 | Nieuws | Lydia Dansberg

De inschrijving voor een woning in de tweede fase van het Hof van Bilthoven is nu geopend. Inschrijven kan online via het formulier op de website of door het inleveren van het Inschrijfformulier bij de makelaar. Op dit formulier kun je maximaal 5 bouwnummers aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat.

De inschrijfperiode loopt tot en met maandag 18 februari, 17.00 uur. Op dinsdag 19 februari 2019 vindt de toewijzing door de ontwikkelaar en makelaar plaats en de gelukkigen worden hierover uiterlijk woensdag 20 februari geïnformeerd door de makelaar. Meer informatie over de toewijzing kun je vinden in de inschrijfprocedure.

Vragen? Bezoek de inloopavond op 12 februari!

Twijfel je nog tussen bepaalde woningtypes of heb je vragen? Kom dan op 12 februari tussen 17.00 en 20.00 uur langs tijdens de inloopavond op het kantoor van Burgersdijk Makelaars aan het Emmaplein 6 in Bilthoven. Hier is ons team aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en kun je ook de brochure ophalen.

Ben je verhinderd? Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de makelaar via 030-2287611 of bilthoven@burgersdijk.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en meld je aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.Close search