theme logo

Wonen in jaren '30 stijl

Ben jij op zoek naar meer rust en ruimte, maar wil je de stad nog steeds dichtbij? Dat kan! In het Hof van Bilthoven vind je de vrijheid en ruimte die je nodig hebt en kun je tóch op de fiets naar Utrecht.

Drie verschillende hofjes, één uitstraling
Het Hof van Bilthoven wordt opgezet als een rustige, kindvriendelijke en sociale buurt. Hier is het straks simpelweg fijn wonen in drie afzonderlijke hofjes met verschillende woningtypes die elk hun eigen karakter hebben. Aan de achterkant hebben de woningen een zonnige tuin en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De huizen worden allemaal gebouwd in de stijl van de sfeervolle woningen uit de jaren dertig, compleet met de karakteristieke puntdaken, overhangende goten en mooie luifels boven de voordeur. Met elkaar vormen ze een mooi geheel.

In totaal worden er 105 woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn verkocht.

Rood = huurwoningen | Blauw = koopwoningen

De huurwoningen worden in de sociale huur aangeboden door woonstichting SSW. Hiervoor is een aparte website in de lucht: www.hurenbijhofvanbilthoven.nl Alle woningen zijn verhuurd.

Uitzicht op groen
De vele volwassen bomen rondom het wijkje zorgen niet alleen voor een hoop groen, maar maken ook dat de buurt direct na de bouw al ‘af’ voelt. Het groene karakter van de buurt wordt nog versterkt door nieuwe aanplant en de brede groenstroken tussen de hofjes. Dat bankje in de zon? Dat is straks een prima plek om even lekker te genieten van een lekkere bak koffie en een goed boek. Of om kennis te maken met je nieuwe buren!

Gasloos wonen
Duurzaamheid is de norm tegenwoordig. Een belangrijke stap daarin is de stap naar gasloze woningen. Alle woningen in het Hof van Bilthoven worden daarom gasloos en voorzien van vier zonnepanelen. Wil je de woning nog duurzamer maken? Kies dan bijvoorbeeld voor extra zonnepanelen op het dak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en meld je aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.Close search