theme logo

Meidoorn (type B4/C4)

143+ m2  |  
Types
Hoekwoning
 Te koop  |  3 verkocht
Vanaf  € 465.000Ik heb interesse

Meidoorn (type B4/C4)

143 m2    Te koop
Vanaf € 465.000
5 kamers Uitverkocht
  Meidoorn (type B4/C4)
143 m2
Vanaf   € 465.000
#

Status en prijzen

PDF
 33 143m2 5 € 474.500
 88 143m2 5 € 480.000
 96 143m2 5 € 465.000

Heb je vragen?

Burgersdijk MakelaarsEdwin Kotkamp

Beschrijving

Kenmerken:
  • Hoekwoning met tuitgevel
  • 143 m2 woonoppervlakte
  • Standaard voorzien van uitbouw aan de woonkamer
  • Leefkeuken
  • 4 slaapkamers, uitbreiding tot 5 kamers mogelijk
  • Badkamer inpandig
Indeling:
Met de standaard uitbouw op de begane grond kun je het woord ‘RUIM’ voor deze woning gerust in kapitalen schrijven! Met 143 m2 biedt deze hoekwoning met tuitgevel alle ruimte voor een heerlijk gezinsleven. Via de zijentree sta je meteen in het hart van het huis. De uitbouw creëert hier een ruime living. Bij mooi weer zet je natuurlijk lekker de openslaande deuren naar de ruime achtertuin open. Plaats hier een royale tuinbank vol met kussens en een buitenkeuken en je hebt ’s zomers een geweldige tweede huiskamer.

Rond etenstijd verplaatst de gezelligheid zich naar de leefkeuken aan de straatkant. Terwijl jij een gezonde maaltijd bereidt, heb je vanaf hier goed uitzicht op wat je peuter allemaal aan het uitspoken is of help je in één moeite door je oudste dochter die aan de eettafel haar huiswerk zit te maken. 

Op de eerste etage bevindt de badkamer zich in het midden van de verdieping met daaromheen drie royale kamers. In combinatie met de ruimte op de tweede verdieping kun je hier alle kanten mee uit. Moet je er bijvoorbeeld ’s nachts nog met enige regelmaat uit voor de kleine? Neem dan de ruimste slaapkamer voor jezelf en maak van een van de andere kamers een kinderkamer. De overgebleven kamer is een ideale plek voor een werkkamer. Maak van de zolder op de tweede verdieping vervolgens het domein van je tienerdochters, waar ze rustig kunnen chillen met hun vriendinnen. O ja, en huiswerk maken natuurlijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en meld je aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.Close search